Likarättsgalan

Läs intervjun ”Ola möter Rickard”

Musikaliska överraskningar i foajén från kl. 17.15
Stanna kvar, mingla lite och värm upp inför Stora Likarättsgalan! Direkt efter föredragen vankas det musikaliska överraskningar i foajén. Det finns möjlighet att i förväg köpa en mingeltallrik med lite lättare mat, och/eller något gott att dricka direkt på plats. Det finns även flera andra restauranger och enklare matställen intill Malmö Arena, samt sköna promenadvägar för den som vill få lite frisk luft i pausen!

 

Stora Likarättsgalan
Insläpp från 18.15. Gala 18.30-19.45

Välkommen till en musikalisk upplevelse med mångsidige operasångaren Rickard Söderberg och inbjudna gästartister.

Tillsammans med skönsjungande Petri Sångare under ledning av Alexander Einarsson och kapellmästare Carl-Adam Landström möter ni bland andra hela Sveriges Gullan Bornemark med familj samt malmöartisterna Agnes Berg och Karin Turesson som bjuder på en egen musikalisk show med avstamp i Alice Babs. Vi är också mycket glada över att få presentera Minneskören under ledning av Viktoria Folkesson på scenen.

Likarättsgalan är en kväll för alla människor, till ett välkomnande liv med lika rättigheter och möjligheter. Det blir highlights från opera- och musikalvärlden och ett pärlband av musikupplevelser från nu och då, samt med diplomering av likarättsambassadörer.

En oförglömlig kväll med schlagerartist emerita Ulrika Gudmundsson Schönberger som konferencier.

galan2020